top of page
Flise & Terrasse Rens
IMG_5337.JPG
IMG_5068.JPG

Professionel fliserens & Terrasserens

Miljøvenlig højtryksrengøring

Højtryksrensning fra Renser KBH er en nyttig og miljøvenlig tilgang til fjernelse af snavs, forurening og snavs fra dine udendørs gulve. 

Vores højeffektive udstyr til højtryksrensning giver os mulighed for at vaske netop dit snavsområde med vand under tryk for at sikre en dyb rengøring. Højtryksrensning giver dig mulighed for at slippe af med snavs, snavs og pletter, som er forankret i din gulvoverflade. 

Vores højtryksrensning tilbyder betonrensning og -vask, murstensrensning og -restaurering, udlægningsrensning, trærensning, granitvask og udvendig fliserrensning.

For at opnå det optimale resultat kombinerer vi højtryksrensning og rengøringsmaterialer. Dette reducerer behovet for at forbruge unødvendigt vand og gør det også muligt at reducere trykket for nogle sarte underlag. Hos Renser KBH bruger vi miljøvenlige rengøringsmaterialer, hvor det er muligt. 

Hvordan gør vi det?

Vi bruger trykvandsstråler sammen med effektive rengøringsmaterialer for at levere det ultimative bedste resultat af udendørs fliserensning.

Som de erfarne udendørs fliserensere forstår vi, at brug af kun vandstråler ikke vil være tilstrækkeligt til effektiv udendørs fliserensning.

Vi bruger effektive rengøringsmidler, som i sidste ende vil hjælpe med at reducere det nødvendige vandtryk, fordi meget højt tryk muligvis kan forårsage skader på overfladen. Vi bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler til at rense de hårde pletter. Vores udendørs fliserensning sørger for, at din udendørs flisebelægning fremstår som ny.

Fordel ved fliserens

Når det kommer til udendørs fliserensning, bruger vi højtryksrensning til at fjerne svampen og skimmelsvampen dybt fra deres rødder for at sikre, at din udendørs overflade holdes ren i en længere periode. Vi forstår, at forskellige former for overflader kræver forskellige typer rengøring. 

Vi har en dybdegående forståelse af de udendørs overflader og aspektet af dens korrosionsprocedure. 

Da vi er et professionelt udendørs rengøringsfirma, implementerer vi altid den bedst egnede proces til udendørs fliserrensning. Vi sørger altid for at skelne typen af ​​pletter og forurening og anbefaler den korrekte metode, der kræves til udendørs fliserensning.

Bestil et Tilbud

Tilbud ønskes på
Upload billeder
Tak for din forespørgsel - du hører fra os senere i dag
bottom of page